Az édeskömény szárát feldaraboljuk, gumóját szeletekre vágjuk. A paprikát kimagozzuk, felcsíkozzuk, a cukkinit felszeleteltjük, a zöldhagymát felkarikázzuk.
Tejfölt összekeverjük sóval és fehérborssal. Kevés citromlevet adunk hozzá, és cukorral ízesítjük. 5 adaghoz kb. 1,5 dl tejfölt használjunk.
Hagymát felkockázzuk, felaprítjuk a zöld fűszereket, kapribogyót, csemegeuborkát és belekeverjük a majonézbe.
A remuládmártáshoz 2,5 dl tejfölt adhatunk.
A gyümölcsöket szeletekre vágjuk.Egy tálba tesszük. A gyümölcsökre mézet, a citrom levét és rumaromát öntünk. Ha ez megvan, akkor összekeverjük. A kés
Először a rizstésztát puhulásig áztatjuk forróvízben (úgy 5-10 perc), majd leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és egy tálba helyezzük. A csilit és a gy
Főzzük meg a tésztát a csomagolás szerint. Szűrjük le és tartsuk hideg víz alá, majd csöpögtessük le. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá az összetépkedett ka
2-3 percig főzzük a cukkinit sós, lobogó vízbe. Ha éppen, hogy csak megpuhult csurgassuk le és hideg vízzel öblítsük le. A babbal együtt rakjuk tálba és a c
A széttépkedett salátát és a felszeletelt paprikát egy salátástálba tesszük, majd hozzáadjuk a felszeletelt uborkát, illetve a felaprózott metélőhagymát
Ugrás a lap tetejére >>