A sült húst csíkokra metéljük. Hozzáadjuk a szeletelt paradicsomot, felkarikázott hagymát. Finomra vágott metélőhagymával megszórjuk.
Az ecetet a mustárral
1 rész salátaolajt 1 rész savval (citromsavval vagy 5%-osra hígított ecettel) kevés sóval és fehérborssal összekeverjük. Mustárt vagy apróra vágott zöld f
Mossuk meg a gyümölcsöket és csöpögtessük le, a barackot pedig magozzuk ki és szeleteljük fel.
A dinnye tetejét vágjuk ki cikcakk alakban, szedjük ki a hús
1 rész salátaolajat 3 rész vízzel vagy almalével, esetleg rebarbarával hígítjuk. Sóval és fehérborssal fűszerezzük. Adjunk hozzá kockára vágott hagymát,
4-5 rész tejszínt összekeverünk 1 rész savval (citromsav), kevés sóval és fehérborssal. Ízesítjük cukorral, hogy pikáns íze legyen. 5 személyre kb. 1 dl te
A rizst a kurkumával, a kardamommal és a fahéjrúddal kissé sós, forró vízben kb. 10-15 percig főzzük. Lecsöpögtetjük és egy tálba öntjük. A mustármagot
A szójacsírákat mossuk meg, mártsuk forró,sós vízbe egy percre, majd öblítsük le hideg vízzel, és csöpögtessük le. A grépfrútot hámozzuk meg, a gerezdek
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom