a fenyőmagot pirítsuk meg zsiradék nélkül 3 perc alatt aranyszínűre. Az olajat, a balzsamecetet és a mustárt alacsony hőfokon, állandó kevergetés mellett fő
Sós vízben főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le. Szórjuk rá a pármai sonkát és a gorgonzolát. Locsoljuk meg olívaolajjal, ízesítsük sóval, borssal. Kev
A homárokat forrásban lévő, sós vízbe dobjuk és fedő alatt, közepes lángon 20 percig főzzük. A megtisztított zöldbabot 5 percre forrásban lévő, sós víz
A salátaleveleket széttépkedjük, majd egy tálba tesszük. Ezután a paradicsomot és az almát felszeleteljük, majd a reszelt sajttal együtt a salátához adjuk. E
Az oreganot felaprítjuk, és a salátaöntetbe keverjük. A zöldégeket felszeleteljük, majd kicsit összekeverjük, és leöntjük az öntettel.
Zöldségeket vágd kockákra. Add hozzá a felkockázott sajtot, az olajbogyót, és sózd meg. Ízesítsd oregánóval, locsold meg olívaolajjal, és rázogasd össze.
Saláta nagyobb leveleit tépkedjük kisebb darabokra. Paradicsomot vágjuk kis darabokra, és így járjunk el a paprikával is.
Karikázzuk fel a lila hagymát, és a
Egy lábosba tesszük a cukrot, felöntjük a citromlével, majd addig főzzük, amíg besűrűsödik. Ekkor egy tálba öntjük, és néhány órára a hűtőbe tesszük
Ugrás a lap tetejére >>