» 500 g vékonyan szeletelt csiperkegomba » 150 g zsenge ázsiai zöldsaláta vagy spenótlevél » 90 g parmezánforgács » 60 g fenyőmag » 2 evőkanál balzsamecet » 2 evőkanál finomra vágott snidling » 1 evőkanál magos mustár » 60 ml extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
a fenyőmagot pirítsuk meg zsiradék nélkül 3 perc alatt aranyszínűre. Az olajat, a balzsamecetet és a mustárt alacsony hőfokon, állandó kevergetés mellett főzzük 1 percig, amíg egyesülnek. Adjuk hozzá a gombát, majd rázzuk össze, míg a gombát bevonja a mustár. Szórjuk rá a fenyőmagot és a snidlinget. Egy tálalt béleljünk ki salátával, tegyük rá a gombát és szórjuk meg parmezánnal, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 15 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom