Hagymát vékony csíkokra vágjuk, sóval, ecettel megfűszerezzük, hozzáadjuk a felvágott petrezselymet és összekeverjük az olajjal.
A hagymákat tisztítsuk meg, vágjuk félbe, és szeleteljük vékonyra. Tegyük egy tálba, és öntsük le vízzel, ízesítsük ecettel és cukorral. Hagyjuk állni,
Az zöldségeket enyhén ecetes, sós vízben hagyma és babérlevél kíséretében megfőzzük. Miután megfőtt leszűrjük és hozzáadjuk a vinaigrette mártáshoz.
Forrázzuk le a paradicsomokat, így könnyen eltávolítjuk a bőrét. A majonézmártáshoz keverjük a felaprított halat, borsot, sót, citrom levet. A mártással me
A póréhagymát tisztítsuk meg, és karikázzuk fel. Olívaolajon pároljuk puhára. Sós vízben főzzük ki a tésztákat, majd szűrjük le. A szalonnát süssük me
Aprítsuk fel a saláta szívét, a pálmaszivet, az articsókaszivet és a tojásokat. Tegyük hozzá az olajbogyót, a málnaecetet, az olívaolajat és a metélőhagym
Egy tálban a majonézhez keverjük a sherry és a tejfölt. A narancshúst feldaraboljuk, majd a szintén feldarabolt spárgához és a garnélához keverjük. A kivájt
Vágjuk szeletekre a heringet, főzzük meg a burgonyát, hámozzuk meg az almát. Az almát, burgonyát, uborkát daraboljuk fel, főzzünk meg 3 tojást és karikázzuk
Ugrás a lap tetejére >>