A céklát és a tojásokat főzd meg: a céklát puhára, a tojást keményre.
Reszeld le a vöröshagymát, add hozzá a a majonézt, ecetes tormát, tejfölt, ízesí
Forraljunk sós vizet, főzzük meg benne a tésztát.
A krumplit, heringet, almát, salátát és a céklát vágjuk apróra. Öntsük őket egy tálba, és keverjük
A megmosott húst a levesben megfőzzük, kiszedjük, és kihűtjük, majd vékony szeletekre vágjuk. A hagymát felkarikázzuk, a paradicsomot félbevágjuk, a gombát
A meghámozott, kimagozott paradicsomot felcsíkozzuk, a homárt feldaraboljuk, majd ezeket összekeverjük a kukoricával és a felszeletelt olívabogyóval. Egy másik
Megmossuk a retket, fölszeleteljük, kevés sóval kieresztjük a levét, és az elkészített salátaöntettel ízesítjük. Metélőhagymát adunk hozzá.
A húst metéljük vékonyra. A burgonyát és a zellert főzzük meg, majd hámozzuk meg, és hagyjuk kihűlni. Az almát is hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk met
Csontozzuk ki a húst és vágjuk csíkokra. Adjuk hozzá a felkarikázott hagymát és a vékony szeletekre vágott almát. (Ha van másik gyümölcs, azt is hozzá adha
A felkockázott sonkát, húst és uborkát összekeverjük a felszeletelt hagymával és a felaprózott tojással. Ízlés szerint sózzuk, a szósszal és a felaprítot
Ugrás a lap tetejére >>