A hozzávalókat összekeverjük, fűszerezzük, és állni hagyjuk. hűtőszekrényben 3 napig eltartható.
Meghámozott grape-fruitot felkockázzuk, almát durvára reszeljük, megfűszerezzük és összekeverjük a grape-fruittal. Tejszínhabbal kínáljuk.
A grapefruitot tisztítsd meg: a keserű hártyát is húzd le.
A sárgarépát reszeld le a gyömbérrel együtt. Locsold meg mézzel, citromlével, és apríts bele ro
A búzaszemeket főzzük sós vízben 10 percig. Csepegtessük le, és csavarjuk ki a citrom levét. Az avokádó húsát vágjuk fel kis kockákra, majd locsoljuk meg a
A grépfrút vágjuk félbe, a húsát szedjük ki ,vágjuk fel apróra. A héjakat tegyük hűtőbe. Keverjük össze a kukoricát, a grépfrútot, az olajat és a majon
Ha fagyasztott a rák olvasszuk ki, ha konzerv csepegtessük le. A grépfrútot hámozzuk meg, hártyázzuk le, magozzuk ki, vágjuk fel kis darabokra, és tegyük egy t
Öntet:
Robotgépben keverjük össze a tojássárgáját, az ecetet, a szardellát, a mustárt, a Worcester-szószt és a fokhagymát. Sugárgban öntsük hozzá az ol
A korábban megfelezett paradicsomokra mentát, bazsalikomot, cukrot, sót és borsot szórunk, majd 160 fokos sütőben két órán át sütjük. Közben a hozzávalókb
Ugrás a lap tetejére >>