» 2 nagy vörös grépfrút » 1 konzerv kukorica, lecsöpögtetve (400 g) » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » 2 evőkanál majonéz » só és frissen őrölt bors » 350 g ditalini vagy más rövid csőtészta » 1 csokor friss bazsalikom összetépkedve » 6 mentalvél
A grépfrút vágjuk félbe, a húsát szedjük ki ,vágjuk fel apróra. A héjakat tegyük hűtőbe. Keverjük össze a kukoricát, a grépfrútot, az olajat és a majonézt egy salátástálba. Ízesítsük sóval és borssal. Főzzük ki a tésztát sós vízben 3-4 perc alatt, szűrjük le, öblítsük át, csepegtessük le és szárítsuk meg konyharuhán. Tegyük a salátástálba és keverjük össze. Adjuk hozzá a bazsalikomot, és tegyük egy órára a hűtőbe. a grépfrútos tálakat vegyük elő és töltsük meg a salátával, majd díszítsük mentalevéllel.
Elkészítési idő 40 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom