Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a sót és a borsot, majd tegyük félre összeérni. A salátaleveleket rendezzük el a tányérokon
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a sót és a borsot, majd tegyük félre összeérni. A salátaleveleket rendezzük el a tányérokon
A fügét és a rukkolát helyezzük el a tányéron. Tegyük a tetejére a sonkát és a mozzarellát. Locsoljuk meg olívaolajjal és balzsamecettel, sózzuk, borsozzuk
A krumplit megmossuk, majd héjában megfőzzük, meghámozzuk, és felkockázzuk. A sonkát apróra ledaráljul, majd a tejfölbe keverjük a citromlével, a sóval, a f
a mandulát pirítsuk meg egy serpenyőben 3 perc alatt. Keverjük össze a csirkét, az avokádót, az uborkát és a salátát.
Öntet:
Keverjük össze a citromleve
A csirkét tépjük darabokra, dobjuk el a bőrét és a csontjait, majd tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a zellerszárat, a mogyoróhagymát és a borsócsírát.
Önt
A füstölt sajtokat és a gyümölcsöket egyforma darabokra vágjuk. A túrókrémet és a tejfölmártást simára keverjük, majd könnyedén összekeverjük a többi
A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk apróra, és forrásban lévő sós vízben főzzük meg 10 perc alatt. Karikázzuk fel a kolbászt, tegyük a burgonyához. Keverjük
Ugrás a lap tetejére >>