» 75 dkg burgonya » kevés füstízű só » 15 dkg füstölt sonka vagy tarja » 2 dl kefir » 2 dl tejföl » 1 mokkáskanál törött fekete bors » 2 gerezd fokhagyma » fél citrom leve » só
A krumplit megmossuk, majd héjában megfőzzük, meghámozzuk, és felkockázzuk. A sonkát apróra ledaráljul, majd a tejfölbe keverjük a citromlével, a sóval, a füstízű sóval, a borssal és az összepréselt fokhagymával együtt. Végül a krumplit a mártásba tesszük, az egészet jól átfogatjuk, és tálalás előtt a hűtőben állni hagyjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom