A salátát megtisztítjuk, kissé összetépkedjük, majd egy salátástálba tesszük. A paradicsomot, gombát, avokádót felszeleteljük, kevés citromlevet locsolunk
Forraljunk sós vizet, és főzzük meg 2 percig a rákokat. Csepegtessük le, vegyük le a páncélokat, a húst tegyük egy tálba. a cukkinit karikázzuk fel, és olaj
Egy teáskanálnyi mennyiséget lereszelünk a grapefruit héjából, majd meghámozzuk és felvágjuk a grapefruitot. Ezt követően elkészítjük az öntetet, amihez e
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
Öntet:
A tojássárgáját, a dijoni mustárt gyöngyöző vízgőz felett habverővel fényesre verjük. Sugárban öntsük hozzá az olajat, és állandó kevergetés
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a felszeletelt uborkát, újhagymát és paradicsomot, valamint a felaprózott petrezselymet, majd sózzuk, borsozzuk. Egy másik
Főzzük meg a rizstésztát a csomagolás szerint. Szűrjük le és tartsuk hideg víz alá, majd csöpögtessük le. Öntsük egy tálba, adjuk hozzá a garnélarákoka
A garnélákat és a kagylókat grillezzük meg, és keverjük össze a fokhagymagerezdekkel, a citrom levével, olívaolajjal. Ízestísük sóval és borssal. Keverjük
Ugrás a lap tetejére >>