A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, a mentával, a paradicsommal, a k
A legyalult káposztához keverjük a felszeletel hagymát egy salátástálban. Egy másik tálban összekeverjük a szirupot, a mustárt, az ecetet, majd sózzuk, borso
Fogunk egy tálat, beletesszük a felaprított hagymát, petrezselymet, a citromfüvet, a turbolyát, a tárkonyt és a borágót. Felöntjük a fűszerecettel és az ol
Zöldborsót párold puhára, közben a csirkemellet és a sajtot vágd kockára.
Add hozzá a borsót, a felkarikázott pórét, és forgasd a tartármártásba. Hűts
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és felkarikázzuk. Eközben az összepréselt fokhagymát sós, ecetes vízben egy percig főzzük, majd hozzáadjuk
A sót, a cukrot, a citrom levét és az ecetet a vízzel elkeverjük. A salátaleveleket alaposan megmossuk, majd a salátalébe mártjuk, és tálra helyezzük. Rálocs
A galambbegysalátát megmossuk és lecsepegtetjük. A csülöksonkát kockákra vágjuk. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a mustárból és a borec
A felkockázott szalonnát a vajon megpirítjuk, majd tálra tesszük a salátával és a felszeletelt hagymával. Egy másik tálban összekeverjük az ecetet, az olajat
Ugrás a lap tetejére >>