Bő, forró vízben főzzük meg a rizstésztát. Szűrjük le és tegyük félre. Keverjük össze a szezámolajat, a mirint, a barna cukrot 2 evőkanál mogyoróolajjal
Tisztított feketegyökeret durvára vagy finomra reszeljük, és összekeverjük egy kevés ecettel, hogy a feketegyökér ne színeződjön. Salátalével leöntjük é
Megtisztított feketegyökeret durvára reszeljük, és összekeverjük egy kis ecettel. Paradicsomot hasábokra vágjuk, megfűszerezzük és beletesszük a salátába.
Hámozzuk meg a répát és a retket, mossuk meg, majd reszeljük le őket nagyobb lyukú reszelőn. Az uborkát mossuk meg, majd hámozás nélkül vékonyan szeleteljü
A salátalevet elkészítjük és belekeverjük egymás után a durvára lereszelt csemegeuborkát, feketegyökeret, és a zellert. Enyhén citromozzuk. Salátát a borá
A hozzávalókat összekeverjük, és forró víz fölött, habverővel felverjük.
Fogunk egy tálat, beleöntjük az olajat, majd ebben pácoljuk egy órát a kagylókat. Eközben egy üvegbe tesszük az olívaolajat, az ecetet, sózzuk, borsozzuk, maj
Fogunk egy salátástálat, beletesszük az összetépkedett salátákat, a felszeletelt uborkát, a felkarikázott paradicsomot, az olívabogyókat és a hagymát. Az eg
Ugrás a lap tetejére >>