Endíviát keresztbe, kb. 20 mm széles csíkokra vágjuk és hozzákeverjük a salátaöntetet. Feldarabolt kemény tojással tálaljuk.
A felcsíkozott salátát, a felszeletelt zellert és gombát egy salátástálba tesszük. Egy tálban összekeverjük az ecetet, a tejfölt, a felaprózott mogyorót, m
A diót megpirítjuk, a salátákat pedig felcsíkozzuk, és annyi citromlevet locsolunk rájuk, hogy ne barnuljanak meg. A körtét és az almát kimagozzuk, majd héjas
A vörösbort, kevés citromlevet és a mézet összekeverjük, majd az egészet a megtisztított eperre locsoljuk. Lehűtjük, és csak ezután kínáljuk.
A salátát és az epret tisztítsd meg. A salátaleveleket tépd kis darabokra, az eperszemeket vágd félbe, és rendezd el egy tálon.
A fenyőmag felét serpenyőben
A megtisztított gyümölcsöket egy tálba tesszük, majd meglocsoljuk a brandyben feloldott cukorral. A tejszínt a likőrrel kemény habbá verjük, majd lassan belefo
A burgonyát főzd meg héjában. A majonézt keverd simára tejföllel, add hozzá a citrom levét, őrölt borsot,sót, apróra vágott tárkonyt és borsikafüvet.
A
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és egy salátástálba tesszük. Az alma magját kiszedjük, felkockázzuk, majd citromlevet locsolunk rá. A tojások héját le
Ugrás a lap tetejére >>