Keverjük össze a csirkét, az olajat, a mézet, 3 evőkanál lime-levet, a sót és a borsot. Melegítsük fel a grillt. A csirkét süssük aranyszínűre, oldalankén
a cukorborsót 1 perc alatt főzzük puhára forró vízben. Amikor kész tegyük hideg vízbe, hogy ne puhuljon tovább, majd vegyük ki és szárítsuk meg. a csirkét
A cukkinit, az édesköményt és az újhagymát összekeverjük. Az ecetet, a majonézt, a zöldcitrom és a citrom levét is összekeverjük, és a hagymás cukkinis é
Mossuk meg a kagylók húsát, majd szárítsuk meg. A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A cukkinit mossuk meg és vágjuk hasábokra. A kagylókat vágjuk lapjában h
Megmosott gyümölcsöt hagyjuk lecsepegni, és a cukorral összekeverve állni hagyjuk. Tejszínt, joghurtot keverünk bele.
A mazsolát beáztatjuk, a mogyorót megpirítjuk, a salátából pedig 4 nagy levelet félre teszünk, a többit összetépkedjük. A hagymát felkarikázzuk, a szőlőt
A vizet az almalével, a rizzsel és a sóval dolgozzuk össze. Pároljuk addig, amíg a rizs be nem szívja a levet. Fűszerezzük sáfránnyal és tegyük félre.
A m
A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, felkarikázzuk a kolbásszal együtt. A párizsit felkockázzuk, majd egy tálba tesszük a krumplival és a kolbá
Ugrás a lap tetejére >>