Cikóriát kereszt alakban csíkokra vágjuk, leöntjük a salátaöntettel és hozzáadjuk a finomra reszelt zellert, amit sóval, cukorral, ecettel ízesítünk.
A medvehagymaleveleket alaposan mossuk meg, s kb egy centi széles csíkokra vágjuk fel. A három citromot facsarjuk ki, s az olajjal együtt öntsük rá a levelekre. e
A kétféle káposztát és az újhagymát összekeverjük. A fehérborecetet, a tejfölt, a kaprot is összekeverjük, és a káposztára öntjük. Jól átforgatjuk, é
A hozzávalókat öntsük mind egy tálba, és jó alaposan keverjük össze. Az öntetet adjuk a salátánkhoz, és dolgozzuk össze vele. Zöldséges salátákhoz aján
Az összetevőket mind egy tálba rakjuk, és alaposan összekeverjük. Az elkészült öntetet ráöntjük a salátánkra, és jól összedolgozzuk vele.
A petrezselyemzöldet felaprítjuk. A rákhúst sós, köménymagos, petrezselyemzölddel fűszerezett vízben puhára főzzük, majd amikor kihűlt néhány darabot fél
A csicseriborsót öntsük fel bőségesen vízzel, jól sózzuk meg és a forrástól számított fél órán keresztül pároljuk, majd szűrjük le. Ezután ismét pá
Öntsük a kuszkuszt egy tálba. öntsük fel forró vízzel, hogy ellepje. Takarjuk le 10 percig, hogy magába szívja a vizet. Keverjük össze az olajat, a citromlevet
Ugrás a lap tetejére >>