» 400 g csicseriborsó » 300 g kuszkusz » 100 g fekete olajbogyó » 90 g morzsolt fetasajt » 25 g finomra vágott petrezselyemlevél » 375 ml forró víz » 2 vékonyra szeletelt mogyoróhagyma » 1 kimagozott, vékonyra szeletelt, sárga kaliforniai paprika » 1 ág finomra vágott mentalevél » 1 teáskanál reszelt citromhéj » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Öntsük a kuszkuszt egy tálba. öntsük fel forró vízzel, hogy ellepje. Takarjuk le 10 percig, hogy magába szívja a vizet. Keverjük össze az olajat, a citromlevet és a citromhéjat. Adjuk hozzá a hagymát, a paprikaszeleteket, a csicseriborsót, a fetasajtot, az olajbogyót, a petrezselymet és a mentát. sózzuk, borsozzuk meg, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom