A mustárt jól dolgozzuk össze az ecettel, az olívaolajjal, sóval és borssal.
A megtisztított babot pároljuk meg sós vízben, majd szűrjük le.
A húst fűszer
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
Saláta:
Melegítsük elő az elektromos grillsütőt. A kenyérszeleteket tegyük tepsire, spricceljük meg 1 evőkanál olajjal, és mindkét oldalukat pirítsuk 2 per
Első lépésként megfőzzük az orsótésztát, és leszűrés, öblítés után tegyük félre. Egy lábosban megolvasztjuk a vajat, beleszórjuk a reszelt citromhéja
A húst szeleteljük csíkokra és egy serpenyőben olívaolajon pirítsuk meg. A rizst főzzük ki, majd tegyük félre és jól csöpögtessük le.
Az öntet összes h
A csirkehúst egy edénybe helyezzük és hozzáadjuk a diót és a zellert, és az egészet alaposan összekeverjük. A kimagozott és kockákra vágott almákat belemá
A meghámozott narancsokat cikkelyekre vágjuk és egy tálba helyezzük, majd hozzákeverjük a feldarabolt főtt csirkét, a paprikát, a zöldhagymát és a zellert, v
A csirkét a hagymával, a sárgarépával és a zellerrel feltesszük főni, amikor megfőtt kivesszük, és hagyjuk kihűlni. Lehúzzuk a bőrét, kicsontozzuk, a hús
Ugrás a lap tetejére >>