Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes kever
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes kever
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes kever
A narancsot hámozzuk le, a hártyát húzzuk le róla. Vágjuk le az édeskömény gyökércsonkját, vegyük le a külső leveleket, mossuk meg és szeleteljük vékony
Vágjuk le az édeskömény szárát, a külső leveleket és az alsó kemény részét. Mossuk meg, majd hosszában vágjuk fel vastag szeletekre. Gőzben pároljuk 10 p
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes kever
Vágjuk vékony darabokra az édesköményt, majd szórjuk egy tálba, és keverjük el a citromlével. A narancsokat hámozzuk meg, és filézzük ki a köményes kever
A paprikákat felkockázzuk, a kaprot felaprítjuk, majd mindkettőt egy tálba tesszük. Hozzáadjuk az ecetet, a mustárt, a mézet, az olajat, majd sózzuk, borsozzuk,
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom