Hámozzuk meg a csicsókát, tegyük egy tálba, öntsük rá a fehérbort, sózzuk, majd forraljuk fel. Forrástól számítva 10-15 percig főzzük. Nézzük meg, hogy
A grillserpenyőt melegítsük fel. A húst sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg 10-15 perc alatt. Amikor megsült takarjuk le alufóliával. Keverjük össze a csilit,
Vágjuk fel kis darabokra a répát. Hosszában vágjuk félbe az uborkát, majd a fél uborkát ismét félbe hosszirányban, és kockázzuk fel.
Tegyük a szójacsír
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a mentát, a csilit, a citromlevet és a cukrot, majd tegyük félre összeérni. A cukkinit vágjuk ferdén ov
Először is egy salátástálban összedolgozzuk az olívaolajat sóval, borssal, a ketchuppal, a paprikakrémmel, a felaprított petrezselymemmel, majd a felkarikázott
A kefirt egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük az olajat, a felaprózott kaprot, sózzuk, borsozzuk. A paprikát és a krumplit felkockázzuk, és egy salátástálba
A citromlevet elkeverjük az olajjal és a mustárral. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. A húst vékony szeletekre vágjuk, és a metéltel egy
A húst felcsíkozzuk, a szőlőszemeket kettévágjuk, és magjait kiszedjük. A narancs héját lehámozzuk, a hártyát is lehúzzuk, majd felkockázzuk. A diót durv
Ugrás a lap tetejére >>