Egy tálban összekeverjük a lime levét, az olívaolajat, a cukrot, a rózsaborsot, a felaprózott petrezselymet, a babérlevelet, a sót és a likőrt. Egy másik tál
A kétféle káposztát és az újhagymát összekeverjük. Az ecetet, az olajat, a zellermagot és a cukrot is összekeverjük, és a káposztára öntjük, jól átkeve
A burgonyát megfőzzük, majd megtisztítjuk, és felkarikázzuk. Eközben a felkarikázott újhagymát megpirítjuk, majd felöntjük az alaplével, a fehérborecettel
A megtisztított spárgákat kötegekbe kötjük és sós vízben közepes lángon 20 percig főzzük. Az egyik meghámozott grapefruit-nak a gerezdjeit elkülönítjük
A krumplit főzzük 20 percig forrásban lévő sós vízben. Amikor kész öntsük le róla a vizet és tegyük félre. A szalonnát vágjuk fel kis darabokra. A mentale
Az édesköményt fűszeres vízben blansírozzuk, eközben egy tálat kivajazunk, és morzsát szórunk bele. A körtét meghámozzuk, felszeleteljük, a tojást pedig e
Tegyük tálba a szurokfüvet, a sajtot és az édesköményt. Öntsük rá az olívaolajat. Sózzuk és borsozzuk. Vigyázzunk, mert a sajt is sós, ezért figyeljünk o
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom