» 20 dkg halloumi sajt, vastag szeletekre vágva » 2 édesköménygumó, megtisztítva, vastag szeletekre vágva » 2 evőkanál friss szurokfű (oregánó), összevagdosva » 3 evőkanál citrommal ízesített olívaolaj » Só és őrölt fekete bors
Tegyük tálba a szurokfüvet, a sajtot és az édesköményt. Öntsük rá az olívaolajat. sózzuk és borsozzuk. Vigyázzunk, mert a sajt is sós, ezért figyeljünk oda, nehogy elsózzuk. Tegyük be 2 órára a hűtőbe lefóliázva. Szedjük ki a tálból a sajt és zöldségszeleteket, a fűszeres levet tegyük félre és a sajtot és a zöldségszeleteket serpenyőben süssük 3 percig. Tegyük tányérra a sajtot és az édesköményt és locsoljuk meg a fűszeres lével.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom