» 1 sült csirke » 250 g római saláta » 150 g hosszában felszeletelt cukorborsó » 50 g durvára tört pisztácia » 3 átlósan szeletelt zellerszár » 3 átlósan szeletelt mogyoróhagyma » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » 1 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
a cukorborsót 1 perc alatt főzzük puhára forró vízben. Amikor kész tegyük hideg vízbe, hogy ne puhuljon tovább, majd vegyük ki és szárítsuk meg. a csirkét daraboljuk fel, vegyük le a bőrét. a csirkét, a borsót, a hagymát, a zellerszárat, a pisztáciát és a salátát keverjük össze. Locsoljuk olívaolajjal és citromlével. sózzuk, borsozzuk. Rázzuk össze, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 11 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom