» 4 csont és bőr nélküli csirkemell » 60 ml sűrű görög joghurt » 90 ml majonéz » 60 ml frissen facsart lime-lé » 2 hosszában vékonyan szeletelt uborka » 1 vékony cikkekre vágott jégsaláta » 2 teáskanál méz » 3 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Keverjük össze a csirkét, az olajat, a mézet, 3 evőkanál lime-levet, a sót és a borsot. Melegítsük fel a grillt. A csirkét süssük aranyszínűre, oldalanként 5 perc alatt. Vegyük ki, és takarjuk le alufóliával. Közben keverjük össze a majonézt, a joghurtot és a maradék lime-levet. Szeleteljük fel a csirkét, tegyük tálalóra a salátával és az uborkával együtt. Locsoljuk meg az öntettel és tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom