A céklát sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, majd recés késsel felszeleteljük. Fél liternyi salátalevet készítünk a köménymagból, ecetből, sóból, cuko
A majonézhez adjuk a tejszínt, a citromlevet, sóval, borssal ízesítjük, majd az egészet alaposan összekeverjük, és a hűtőben állni hagyjuk. Eközben a krumpl
A megmosott káposztát és endíviát laskákra vágjuk. Néhány levelet félretehetünk a díszítéshez. A laskagombát csíkokra vágjuk. A tárkonyecetből, a dióo
A gombát tisztítsuk meg, és egy kevés olajban pároljuk meg, és keverjük el citromos majonézzel. Paradicsommal díszítve tálaljuk.
A babot a levével együtt a gombához adjuk, a tárkonyecettel ízesítjük, majd húsételek mellé tálaljuk.
A héjában főtt krumplit meghámozzuk, majd felkockázzuk, és egy salátástálba tesszük. Egy lábosba vizet töltünk, ecetet, sót teszünk bele, majd ebben kb. t
Egy evőkanál olajon futtassuk meg a gombaszeleteket. Öt perc után vegyük ki, és egy másik serpenyőben pirítsuk meg zsiradék nélkül a fenyőmagot. Az ecetet te
A majonézből, a tejfölből, a citromléból és a fehérborból tartármártást keverek, sóval, borssal ízesítem és belekeverem a felkarikázott főtt bőrös vir
Ugrás a lap tetejére >>