A megmosott káposztát és endíviát laskákra vágjuk. Néhány levelet félretehetünk a díszítéshez. A laskagombát csíkokra vágjuk. A tárkonyecetből, a dióolajból, a mustárból és az összetört fokhagymából vinaigrette-szószt készítünk. A gombát a vajon aranysárgára pirítjuk és megsózzuk, megborsozzuk, majd közepes lángon 10 percig pároljuk. A felvágott káposztát és endíviát összekeverjük az elkészített szósszal. A bort felforraljuk és beletesszük a tojásokat, majd 7-8 percig főzzük. A szósszal összekevert káposztát és endíviát szétosztjuk a tányérokra, és díszítjük a félrerakott levelekkel és főtt gesztenyével. Ezután rátesszük a gombát és 1-1 márványos tojással megkoronázzuk a salátánkat.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom