Forrósítsuk fel a
vajat közepes tűzön, süssük meg benne a
zellert, a
sárgarépát és a
hagymát 5 perc alatt. Adjuk hozzá a sertés- és marhahúst, és süssük 5-7 percig. Tegyük bele a
sonkát és főzzük még 1 percig. Tegyük magasra a lángot, öntsük fel borral és főzzük 5 percig. Keverjük bele a
paradicsomot. Ízesítsük
sóval,
borssal és
szerecsendióval. félig lefedve pároljuk alacsony tűzön 1 órát.
Főzzük ki a tésztát
sós
vízben 3-4 perc alatt, majd szűrjük le és adjuk a szószhoz. Szórjuk meg
parmezánnal, keverjük össze és tálaljuk.
Elkészítési idő 1 óra 45 perc.
Nehézségi fok 1.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>