» saláta: » 500 g vékony szeletekre vágott, füstölt csirkemell » 40 g mandulaforgács » 2 félbevágott, vékony szeletekre vágott avokádó » 1 vékony szeletekre vágott uborka » 1 fej összetépkedett római saláta » öntet: » 60 ml frissen facsart citromlé » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » 1 evőkanál dijoni mustár » 1 teáskanál finom cukor » só és frissen őrölt fekete bors
a mandulát pirítsuk meg egy serpenyőben 3 perc alatt. Keverjük össze a csirkét, az avokádót, az uborkát és a salátát.
Öntet:
Keverjük össze a citromlevet, az olívaolajat, a mustárt és a cukrot, sózzuk, borsozzuk.
Öntsük a salátára, alaposan rázzuk össze, majd frissen vagy pirított kenyérrel tálaljuk.
Elkészítési idő 8 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom