A korábban megfelezett
paradicsomokra
mentát,
bazsalikomot, cukrot,
sót és
borsot szórunk, majd 160 fokos sütőben két órán át sütjük. Közben a hozzávalókból jó sűrű állagú öntetet keverünk, amiből fél csészényi mennyiséggel bepácoljuk a csirkét úgy 2-3 órán keresztül. Magas lángon, 2-3 perc alatt megpirítjuk a csirkét, utána félretesszük és melegen tartjuk. A
spárgát megpároljuk, az
avokádót és a mangót kockákra daraboljuk, a
mogyoróhagymát, a
gombát, a blansírozott
spárgát és a sült
paradicsomokat egy nagyobb tálba tesszük, amire ráöntjük az öntetet és jól összekeverjük. A
salátát tányérokra tesszük, egy kis mangót és
avokádót teszünk mellé, valamint tányéronként két szelet csirkét.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>