» 30-40 dkg sült szárnyashús » (kacsa vagy libasültből) » 3-4 db paradicsom » 2 kisebb lilahagyma » őrölt bors » 1-1 evőkanál ecet és mustár » só » 1 csokor metélőhagyma » A tálaláshoz: » salátalevelek
A sült húst csíkokra metéljük. Hozzáadjuk a szeletelt paradicsomot, felkarikázott hagymát. Finomra vágott metélőhagymával megszórjuk.
Az ecetet a mustárral elkeverjük, vízzel kétszeresére hígítjuk. Megsózzuk, és a salátára öntjük.
Összeforgatjuk, és fél órára behűtjük. Salátalevelekre halmozva, pirítós kenyér mellett kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom