Hámozzuk meg a narancsokat, a fehér részükkel együtt. Szeleteljük fel, és helyezzük el egy mélytányéron.
Egy tálban keverjük össze a cukrot, a fahéjat és
A tésztát sós vízben ropogósra pároljuk, hideg vízzel mossuk át és csöpögtessük le.
A vörösborecetet jól dolgozzuk össze az olajjal és a mustárral. Íz
Egy salátástálban összekeverjük a felszeletelt hagymát, almát, retket, gombát, a gerezdekre szedett mandarint és a felkockázott tojást. Az olívaolajból, citr
A céklát hámozzuk meg, karikázzuk fel, és vágjuk vékony csíkokra. Locsoljuk meg egy evőkanál ecettel. Mossuk meg a madársalátát, szedjük le a rukkola szár
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A húst kenjük be olajjal, szórjuk be csilivel, sóval és borssal. Lefedve grillezzük 10-12 percig, közben forgassuk.
A csirkét, a fokhagymát, a gyömbért, a csilit és a mogyoróhagymát egy serpenyőben süssük 5 percig, amíg a csirke megpuhul. A gesztenyét, a szójaszószt és a
A kínai kel külső leveleit szedjük le, mossuk meg, és vágjuk vékony csíkokra. A sárgarépát mossuk és hámozzuk meg, majd reszeljük le. A kukoricát szűrjük
Öntsünk forrásban lévő vizet a kínai metéltre, és főzzük 3 percig. Szűrjük le és vágjuk össze kis darabokra.
Sárgarépát hámozzuk meg, majd vágjuk p
Ugrás a lap tetejére >>