A megpucolt burgonyát pároljuk meg sós vízben, majd szűrjük le és szeleteljük fel. Ezután dolgozzuk össze a felkarikázott kolbásszal, a felaprított hagymáva
A csirkehúst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd a korianderes lisztbe forgatjuk. Vajas-olajos keverékben megsütjük, majd félretesszük őket, és ugyanabban a s
A cukkinit mossuk meg, és vágjuk le a két végét. Hosszanti irányban vágjunk le 1-2 mm vékony, széles szeleteket. Sózzuk meg, majd pároljuk kb. 4 percig. Ezutá
A jércemell bőrét húzd le, fejtsd le a csontról, és dörzsöld be sóval, borssal, hintsd meg grillfűszerrel. A forró olajon süsd piros-ropogósra.
A lila káp
Keverjük össze az ananászt, a koriandert, a csilit, és a mogyorót. Egy másik edényben forgassuk össze a lime-levet, a halmártást, a pálmacukrot, a gyömbért
A káposztát négybe vágjuk, leveleire szedjük, laskára vágjuk és így mossuk meg. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a mustárból és a borece
Főzzük 10 percig a krumplit. Leszűrés után tegyük egy tálba. Forgassuk meg a forró krumplit az olajba. Sózzuk- borsozzuk és adjuk hozzá a köményt. Tegyük f
A megtisztított zöldbabot 5 percre forrásban lévő, sós vízbe dobjuk, majd kivesszük és lehűtjük. A vajon 5-5 percig sütjük a hússzeletek mindkét oldalát,
Ugrás a lap tetejére >>