» fél friss ananász, meghámozva és kockára vágva » fél csésze durvára vágott korianderzöld » 2 piros csili, kimagozva és finomra vágva » 2 ek. pörkölt földimogyoró, durvára vágva » 2 ek. friss lime-lé » 1 ek. thai halmártás » 2 ek. finomra reszelt pálmacukor vagy barna cukor » 1 tk. frissen reszelt gyömbér » 1 tk. szezámolaj
Keverjük össze az ananászt, a koriandert, a csilit, és a mogyorót. Egy másik edényben forgassuk össze a lime-levet, a halmártást, a pálmacukrot, a gyömbért és az olajat. Addig keverjök, míg a cukor feloldódik. A keveréket öntsük az ananászhoz, és forgassuk át. Azonnal tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom