A megtisztított zöldbabot 5 percre forrásban lévő,
sós
vízbe dobjuk, majd kivesszük és lehűtjük. A
vajon 5-5 percig sütjük a hússzeletek mindkét oldalát, majd ha elkészült, hideg helyre tesszük. A megtisztított
gombát vékony csíkokra vágjuk és a vörös
hagymát finomra aprítjuk. A meghámozott
almát vékony szeletekre vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a bor
ecetet, az olajat és a
mustárt, majd ízlés szerint fűszerezzük. A
csirkemellet felaprítjuk és összekeverjük a zöldbabbal, majd a
gombával, a vörös
hagymával és az
almával. Ezután leöntjük az egészet a szósszal és összekeverjük. A legvégén ízlés szerint fűszerezzük és
paradicsommal díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>