A csirkehúst felkockázzuk,
sózzuk,
borsozzuk, majd a
korianderes
lisztbe forgatjuk. Vajas-olajos keverékben megsütjük, majd félretesszük őket, és ugyanabban a serpenyőben megpirítjuk a
mogyorót. A
salátát összetépkedjük, eloszlatjuk a tányérokon, az
avokádót felszeleteljük, az új
hagymát pedig felkarikázzuk. Egy tányérban összekeverjük a
tejszínt, a
lime-ok levét, a
tejfölt, az olajat és az összetört
mogyorókat is. Ebbe tesszük a húst, az
avokádót és az új
hagymát, majd az egészet összekeverjük, és eloszlatjuk a
salátaágyakon.
sózzuk,
borsozzuk, majd a
korianderrel díszítjük, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>