» 1 pohár kefír » 1 pohár cukor » 1/2 pohár olvasztott Rama » 2 pohár liszt » 1 tojás » 1 kk. sütőpor » 2 dl tej » 1 csomag vaníliás pudingpor » 1 ek. cukor » 2 ek. Rama » 60 dkg rebarbara » 1 kk. fahéj » porcukor
A pudingport megfőzzük 2 dl tejjel és 1 evőkanál cukorral.
A kefírt összekeverjük a cukorral, a Rama margarinnal, tojással és a sütőporos liszttel. Kivajazott sütőformába simítjuk.
Ha a puding kihűlt, adjunk hozzá 2 evőkanál Rama margarint, és kenjük a tésztára.
A rebarbarát 2-3 cm-esre daraboljuk, majd a pudingra helyezzük. Meghintjük fahéjas cukorral, majd készre sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom