A megtisztított húst pácoljuk be a
citrom levével, egy kis olajjal,
zsályával,
sóval és
borssal.
Pároljuk meg
vízben a
gesztenyét, pucoljuk meg, majd pároljuk tovább 40-50 percen keresztül egy kis húslevesben.
A
vajon futtassuk meg az összevágott
hagymát, majd dolgozzuk hozzá a bort és rotyogtassuk, amíg besűrűsödik. Ezután keverjük hozzá a
tejszínt, a turbolyát, a
tojássárgájáét és ízlés szerint
sót,
borsot, valamint
mustárt.
Pucoljuk meg az
almákat szeleteljük fel és egy kis
vajon futtassuk meg.
A húst csöpögtessük le és negyed óra alatt süssük meg mindkét oldalát az olajban. Tálaláskor öntözzük meg a mártással és tegyük mellé az
almaszeleteket, valamint a
gesztenyét.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>