Első lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a borecetet, az olajat és a mustárt, majd ízlés szerint fűszerezzük. A szendvicskeny
A mangót hámozzuk meg, vágjuk fel hosszában vékony szeletekre. Hámozzuk meg a papayát is, vágjuk félbe, vegyük ki a magját. Reszeljük le a húsát, nagyobb lu
A mangót hámozzuk meg, és vágjuk kockára a húsát. Egy tálban keverjük össze a mangót, az újhagymát és a mentát. Egy másik tálban szintén keverjük össz
A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel
A hozzávalókat összekeverjük, fűszerezzük, és állni hagyjuk. Hűtve akár 3 napig is eltartható.
A húst egyforma kockákra vágjuk, a tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk és felkarikázzuk. A petrezselymet és a hagymát apróra vágjuk. A paradicsomot fel
Vágjuk fel apróra a hagymát és a zellert. A húst vágjuk vékony szeletekre. Mossuk meg és szárítsuk meg a salátát, és ollóval vágjuk vékony csíkokra.
Keverjük össze a vermutot, az olajat, a petrezselymet és a csilit. Tegyük bele a polipot, és jól forgassuk össze. Fedjük le, és tegyük 4 órára a hűtőbe.
A
Ugrás a lap tetejére >>