Narancsot meghámozzuk, keresztben fél cm vastag szeletekre vágjuk, kimagozzuk, legyező alakban feltálaljuk, megcukrozzuk, megöntözzük likőrrel és állni hagyjuk
Vágjuk apró kockákra a füstölt szalonnát, majd ropogósra süssük ki. Zsírjából vegyük ki, majd ha kihűlt, keverjük össze az elmorzsolt márványsajttal és
Fogunk egy salátástálat, beletesszük az összetépkedett salátaleveleket, a vízitormát, a paradicsomot, a felsarabolt csirkét, a felkockázott sajtot, az uborkát
A halat felkockázzuk, az uborkát meghámozzuk és felszeleteljük. Az almát kimagozzuk, felszeleteljük, majd rálocsoljuk a citromlevet. A hagymát karikákra vágjuk
Megtisztított répát finomra reszeljük, és a salátát megmosott, rummal marinírozott mazsolával szórjuk meg. Búzacsírát és kókuszreszeléket teszünk a tetej
A karfiolt sós vízbe tesszük, és puhára főzzük. Eközben a medvehagymát megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy tálban elkeverjük a vajat, a lisztet és a tejet,
Főzzük meg a burgonyát, vágjuk félbe és szeleteljük vastagabb darabokra. Ha akarjuk hámozzuk meg.
Főzzük keményre a tojást, és vágjuk nagyobb darabokra. V
A saláta elkészítését az öntettel kezdjük, amihez az ecetet, a mustárt, az olajat, a mézet és a citromlevet jó alaposan összekeverjük. Ezután a csirkemájat
Ugrás a lap tetejére >>