» A salátához: » 2 csirkemellfilé » 1 ek. mogyoróolaj » fél tk. tiszta csilipor, fél tk. durva szemű tengeri só » 1/4 tk. frissen őrölt fekete bors » 2 közepes sárgarépa, durvára reszelve » 150 g kesudió, durvára vágva » 1 nagy marék csíra » 5 ek. vékonyan felkarikázott újhagyma, csak a » fehér és világoszöld részek » 4 ek. apróra vágott metélőhagyma » A salátaöntethez: » 2 ek. mogyoróolaj, 1 ek. rizsborecet » 2 tk. méz, 1 tk. szójaszósz » 1 tk. feketebab-szósz fokhagymával » 1 tk. apróra vágott fokhagyma » 1 tk. finomra reszelt friss gyömbér » fél tk. sötét színű szezámolaj, 1 nagy csipet mustárpor » 1 nagy csipet frissen őrölt fekete bors
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A húst kenjük be olajjal, szórjuk be csilivel, sóval és borssal. Lefedve grillezzük 10-12 percig, közben forgassuk. Amikor elkészült vegyük le a grillről, és hagyjuk kihűlni.
Vágjuk csíkokra, és forgassuk össze a saláta többi hozzávalójával.
Keverjük simára az öntet hozzávalóit, és locsoljuk a salátára. Takarjuk le, és tegyük 8 órára a hűtőbe.
Elkészítési idő: 40-42 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom