» 300 g sült pekingi vagy pecsenyekacsa » 250 g száraz soba metélt » 60 g mizuna(japán saláta) » 60 ml rizsecet » 3 vékony szeletekre vágott mogyoróhagyma » 1 vékony szeletekre vágott uborks » 1 evőkanál sötét szójaszósz » 2 teáskanál finomcukor » 2 teáskanál frissen reszelt gyömbér » 1 teásaknál száraz pirospaprika-forgács » 2 evőkanál növényi olaj » 1 teáskanál ázsiai szezámolaj
Főzzük meg a tésztát a csomagolás szerint. Szűrjük le és tartsuk hideg víz alá, majd csöpögtessük le. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá az összetépkedett kacsahúst, a mogyoróhagymát, az uborkát és a mizunát. Keverjük össze a rizsecetet, a növényi olajat, a szójaszószt, a gyömbért, a szezámolajat, a cukrot, a pirospapika-forgácsot és locsoljuk a tésztára. Óvatosan rázzuk össze, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 15 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom