A
burgonyát mossuk meg, és főzzük le. Hámozzuk meg, és vágjuk kis kockákra. A vörös
hagymát vágjuk karikára, és a karikákat vágjuk kockára. Tegyük néhány percre forrásban lévő, enyhén
sós
vízben. A
majonézt keverjük ki a kefirrel, a
sóval, a
borssal, a
citromlével és a
mustárral. Keverjük bele a zúzott
fokhagymát. A mártásba forgassuk bele a
burgonyákat, és a leszűrt
hagymát. A
hagyma levéből tegyünk 3-4 evőkanállal a mártásba. A
zselatint tegyük egy lábosba, öntsük rá a
tejet, é kis lángon forraljuk fel. Öntsük bele a
salátába, és keverjük össze. Takarjuk le, és tegyük a hűtőbe. Tálalás előtt borítsuk ki a tálból, és szeleteljük fel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>