Mossuk meg, csumázzuk és magozzuk ki a paprikát.
A tőkehalvagdalékot dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával és az összevágott petrezselyemmel. Ezt a masszát kanalazzuk a paprikákba és tegyük egy sütőtálba. Locsoljuk meg húslevessel és előmelegített sütőben 20 percig süssük.
A paradicsompürét alaposan dolgozzuk össze a kukoricaliszttel és a megmaradt levessel. Oregánóval és szerecsendióval fűszerezzük. Ha felfőtt pároljuk 2 percig, majd adjuk hozzá a tejszínt és kanalazzuk a megsült paprikákra. Tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom