A spárgát, a mangetout borsót és a zöldbabot blansírozzuk, majd alaposan lecsöpögtetjük. A zöldborsót puhára főzzük, lecsöpögtetés után összekeverjük
Tisztítsuk meg a nyelvet és vágjuk apró darabokra.
A nyelvet szépen helyezzük el egy tálra, köré rendezzük a felkarikázott retket, a cikkelyekre vágott tojá
A petrezselymet finomra aprítjuk, majd a mogyoró- és fokhagymát apró kockákra vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összek
Mossuk meg a kagylókat, tegyük egy-egy edénybe, mindegyikhez adjunk fél-fél dl borsozott fehérbort. Amikor kinyíltak a kagylók vegyük ki a héjukból, szűrjük
A főtt burgonyát felkockázzuk, majd összekeverjük a főtt zöldbabbal. Egy másik tálban elkeverjük az olajat, a levest, az ecetet, a sót és a borsot. A salátá
Vágjuk a dinnyét négybe, és szedjük ki a magját. Mossuk meg a rukkolát, pirítsuk meg a fenyőmagot. Vágjuk fel vékony szeletekre a grana padanót. A sonkát sze
A hozzávalókat összekeverjük, és tálaljuk.
A felkarikázott hagymát besózzuk, majd fél óra után lemossuk. Egy tál aljára tesszük a ruccolát, majd erre a meghámozott, felkarikázott narancsot. Egy másik
Ugrás a lap tetejére >>