A hozzávalokat jól keverjük össze egy tálban, majd öntsük a salátánkra az egészet. Dolgozzuk jól össze a salátával. Ez az öntet leginkább halas, vagy hús
A felszeletelt hagymákat olajon aranysárgára sütjük. Eközben egy tálban összekeverjük az olajat, az ecetet, a rozmaringot, sózzuk, borsozzuk. Az egészet a hagy
A felszeletelt hagymát sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk az olajjal és az ecettel. A húst egy lapos tálra tesszük, ráöntjük a hagymás keveréket, majd kicsit
Paradicsomot elfelezzük, magjait kinyomjuk. Zöldpaprikát megtisztítjuk, őszibarackot kimagozzuk, almák magházát kivágjuk, és mindent csíkokra vágunk. Narancso
Főzzük ki a tésztát sós vízben 3-4 perc alatt, szűrjük le, öblítsük le, csöpögtessük le és szárítsuk meg konyharuhán. Tegyük bele egy salátástálba,
Első lépésben az öntet készítéséhez fogjunk hozzá, melyet a hozzávalók egy tálkában történő összekeverésével végzünk el. Ezután egy serpenyőbe kis
A narancs alját és tetejét vágjuk le úgy, hogy látni lehessen a gerezdeket. Szedjük le róla egy recés késsel a héját, a fehér réteget és a gerezdeken lév
A hagymát vágjuk 3-4 cm-es darabokra, majd forró vízben főzzük 2-3 percig, majd szűrjük le. Készítsünk ecetes, cukros, sós salátalevet. 1 ek. olajat keverjü
Ugrás a lap tetejére >>