Első lépésben az öntet készítéséhez fogjunk hozzá, melyet a hozzávalók egy tálkában történő összekeverésével végzünk el. Ezután egy serpenyőbe kis mennyiségű olajat hevítünk, amelyben nagy lángon puhulásig sütjük a
hagymát, bor
sót, csili
paprikát és a bébikukoricát. Ezután meghintjük egy kevés öntettel és egy
salátástálba helyezzük. A be
sózott és meg
borsozott halat megforgatjuk a
szezámmagban és a fekete
köményben, majd kisütjük abban a serpenyőben, amelyben a zöldségeket is sütöttük. A halat csak addig süssük, amíg egy kicsit átsül, majd miután kihűlt, vékonyan szeleteljük fel.
A wonton elkészítése is serpenyőben történik, melybe kevés étolajat öntünk, és amikor füstöl, beletesszük a wontoncsíkokat és aranybarnára sütjük, ízlés szerint
sózzuk. Ezután a zöldség- és
salátaleveleket beleforgatjuk az öntetbe, kedvünk szerint
sózzuk,
borsozzuk. Tálaláskor a
salátaágyra helyezzük a pirított
tonhalszeletet, majd a te
tejére a wontoncsíkokat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>