Megtisztított retket durvára reszeljük, kevés sóval és ecettel hagyjuk levet ereszteni. A galambbegyet megmossuk, és röviddel a találás előtt a megízesített
Megtisztított retket durvára lereszeljük, kevés sóval és ecettel összekeverve kieresztjük a levét. A hónapos retket fölszeleteljük és a reszelt retekkel egy
Megtisztított retket durvára reszeljük, és sóval valamin ecettel, hagyjuk, hogy egy kis levet engedjen. A reszelt zellert hagyjuk levet ereszteni, kevés ecettel egy
Megtisztított retket durvára reszeljük, majd kevés sóval és ecettel hagyjuk, hogy levet eresszen. Így járunk el a zellerrel is. Ezeket összekeverjük, és hozzá
A megmosott gombát felaprítjuk. A salátát is megmossuk. Miután a paradicsomnak eltávolítottuk a magjait, kis kockákra vágjuk. A fokhagymát és a mogyoróhagymá
A magházat kiszedve szeleteljük 4 felé a körtéket. A negyedeket vágjuk vékony szeletekre és tegyük egy tálra. A vékony szeletekre vágott sajtot tegyük a kör
A paradicsomot vágjuk gerezdekre, és tegyük egy salátástálba. Sózzuk meg, és szórjuk rá a sajtot. A kaprot vágjuk finomra, a kapribogyót pedig aprítsuk fel.
A paraj szárát vegyük le, majd mossuk meg. Mossuk meg a gombát és szeleteljük fel. A retket is mossuk meg, majd negyedeljük. Tegyük a zöldségeket egy tálba. V
Ugrás a lap tetejére >>