A megmosott gombát felaprítjuk. A salátát is megmossuk. Miután a paradicsomnak eltávolítottuk a magjait, kis kockákra vágjuk. A fokhagymát és a mogyoróhagymát vékony karikákra vágjuk. A petrezselymet finomra aprítjuk. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk, ami borecetből, olajból és mustárból áll. A karikákra vágott hagymát és fokhagymát megpirítjuk a vajon és hozzáadjuk a gombát, majd 15 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a petrezselymet és a paradicsomot, és sózzuk, borsozzuk. A tányérokra szétosztjuk a megmosott salátát és meglocsoljuk az öntettel. Ezután rátesszük a gombát és egy kis felmelegített ecettel leöntjük az egészet.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom