Zabpelyhet beáztatjuk a tejbe és hagyjuk megduzzadni. Dinnyét kimagozzuk, felkockázzuk és hozzáadjuk a zabpehelyhez. Mazsolát, diót szórhatunk rá.
A dinnyét hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk apróra. A sonkát vágjuk vékonyra. A majonézbe keverjük bele a hagymát, a mustárt, a bort, a sót és a borsot.
Sárgadinnyét kimagozzuk, felkockázzuk, meglocsoljuk citromlével és likőrrel, üvegtányérokba tesszük és megszórjuk dióval.
A répát és a daikónt lereszeljük, majd rátesszük a reszelt citrushéjakat is. A narancs és a citrom levét kifacsarjuk, összekeverjük az olajjal, a sóval és a
Sárgarépát durvára vagy finomra reszeljük, összekeverjük a citromlével, és a többi hozzávalóval készített salátalével ízesítjük. Reszelt dióbelet, maz
Sárgarépát és az almát durvára reszeljük és összekeverjük ecettel. Zellert finomra reszeljük, sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, és ebbe keverjük be
Megtisztított répát és karalábét durvára reszeljük és az elkészített salátalével ízesítjük. Búzacsírát, kókuszreszeléket szórunk rá.
Megtisztított répát finomra reszeljük. Az őszibarackot kimagozzuk és felkockázzuk és a salátaöntettel együtt összekeverjük őket. Reszelt diót, mazsolát, i
Ugrás a lap tetejére >>