A kagylókat mossuk meg, a zártakat dobjuk ki. Tegyük egy nagy lábosba, és főzzük 5 percig. Amelyik nem nyílott ki, dobjuk ki. Hűtsük le, és vegyük ki a kagyl
A lisztből, a tojásból, a vajjal, a tojássárgájával és sóval sima tésztát gyúrunk, majd becsomagoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. A juhsajtot villával
A megmosott, majd megszárított spenótnak levágjuk a szárait, illetve kivágjuk a levelek középső, keményebb ereit. A tojást, valamint a hagymát felszeleteljük
Spenótot megmossuk, hagyjuk lecsepegni és az elkészített salátalével leöntjük. Szükség esetén a spenótot összevágjuk.
A körtét kimagozzuk, felszeleteljük, a diót megpirítjuk, a csirkehúst feldaraboljuk, a spenótleveleket pedig összetépkedjük. Ezután a vajat és a gorgonzolát
Spenótot megmossuk, szükség esetén összevágjuk. Hozzáadjuk a lereszelt retket és leöntjük a salátaöntettel.
A megtisztított céklát hámozatlanul beleforgatjuk a barna cukorból,sóból, rozmaringból és 3 evőkanál olíva olajból álló keverékünkbe. Ezután a cék
A fetákat elfelezzük, majd mind a négy szeletet egy-egy alufóliára tesszük. Meghintjük őket az oregánóval, a borssal, reszelt fokhagymával és az összetört d
Ugrás a lap tetejére >>